Tuoteryhmät

Uutuudet

Tuoteryhmät

Uutuudet

Tilaus- ja toimitusehdot

 

INDIEbandbracelets® (FI25940103) myy tuotteitaan täysi-ikäisille yksityishenkilöillesekä yrityksille Suomeen ja Suomen ulkopuolelle.

 

Tuotteiden tilaaminen

Tilaaminen verkkokaupassa tapahtuu siirtämällä halutut tuotteet ostoskoriin ja maksamalla tilauksen. Tarkistathan tilausyhteenvedon ennen sen lähettämistä eteenpäin.

Suurin osa INDIEband -koruista tehdään mittatilaustyönä ja rannekoot on ilmoitettu ranteenympärysmittoina ellei toisin ole mainittu. Älä siis tilaa tuotetta korun kokonaismitan perusteella; valmis koru on aina muutaman senttimetrin suurempi kuin ympärysmitta, riippuen käytettävästä lukosta ja sen vaatimasta tilasta.

Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää tilauksen sähköpostilla tiia.indieband@gmail.com tai käyttää mittatilauskorujen tilauslomaketta. Muistathan täyttää tilauksiin ja tiedusteluihin kaikki yhteystietosi.

 

Hinnat ja maksutavat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Yli 10€ tilaukset toimitetaan toimituskuluitta, alle 10€ tilauksen toimituskulu on 2€.

Uudet asiakkaat voivat maksaa ostoksensa ennakkoon verkkokaupassa FinquPay:n kassapalvelussa (kotimaiset verkkopankkimaksut) jolloin tilauksen tila muuttuu välittömästi maksetuksi. Vaihtoehtoisesti voit valita maksutavaksi ennakkomaksun tilisiirrolla tai PayPal –korttimaksun jolloin lähetän tilisiirtolomakkeen/maksulinkin erillisenä sähköpostina tilausvahvistuksen ohessa. FinquPay tai PayPal eivät vaadi rekisteröitymistä tai sisäänkirjautumista.

Aikaisemmin tilanneille asiakkaille maksuvaihtoehto edellä mainittujen lisäksi on laskutoimituksen yhteydessä 7 päivän maksuehdolla.

INDIEbandbracelets® pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Toimitusaika ja toimitustavat

INDIEband–korut tehdään tilauksesta eikä niitä löydy valmiina varastosta ellei toisin mainita. Toimitusaika on n. 5-14 arkipäivää. Ennakkoasiakkaille tilattujen korujen materiaalit varataan ja toimitusaika lasketaan maksusuorituksen saapumisesta. Aikaisemmin tilanneet asiakkaat saavat tuotteensa laskulla toimituksen yhteydessä. Mikäli sinulla kiireellinen tilaus, laitathan siitä kyselyä ennakkoon sähköpostitse tiia.indieband@gmail.com        

Vahvistan toimituksen aina erillisellä sähköpostilla sekä kuvalla valmiista korusta/koruistasi.

Käytän toimituksissa Suomen Postia ja korut toimitetaan lähes aina ykkösluokan kirjelähetyksenä. Postin toimitusaika kotimaahan priority -luokassa on 1-2 arkipäivää. Kotimaan toimituskulut sisältyvät korujen hintoihin tilauksen arvon ylittäessä 10 euroa. Alle 10 euron lähetyksille postituskulu on 2€.

INDIEbandbracelets® ei vastaa itsestään tai verkkokaupasta riippumattomistav iivästyksistä toimituksissa. Ilmoitan mahdollisista materiaaliviiveistä henkilökohtaisesti sähköpostitse.

 

Reklamaatiot ja palautukset

Mikäli korussasi on virhe, otathan viipymättä yhteyttä INDIEbandiin sähköpostitse tiia.indieband@gmail.comVirhe joko korjataan tai tilalle tehdään palautusta vastaan täysin uusi.

Sinulla onSuomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus ostamillesi tuotteille lukuun ottamatta täysin personoituja tilauskoruja, joissa on esimerkiksi nimiä ja/tai henkilökohtaisia päivämääriä. Palautettavien korujen täytyy olla käyttämättömiä. Kaikista palautuksista pitää aina sopia etukäteen INDIEbandin kanssa.

 

Yhteystiedot

INDIEbandilläei ole liiketilaa tai vastaavaa vierailuosoitetta. Teen koruja sivutoimisesti vapaa-ajallani ja tavoitat minut koruasioissa toistaiseksi ainoastaan sähköpostitse tiia.indieband@gmail.com. Toki  voit tarvittaessa lähettää minulle soittopyynnön. Vastailen sähköposteihin aina iltaisin ja viikonloppuisin kahden päivän sisällä viestisi saapumisesta.