Tilaus-ja toimitusehdot


INDIEband bracelets® (FI25940103) myy tuotteitaan  täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen ja Suomen ulkopuolelle.

Tuotteiden tilaaminen

Tilaaminen verkkokaupassa tapahtuu siirtämällä halutut tuotteet ostoskoriin ja maksamalla tilauksen. Tarkistathan tilausyhteenvedon ennen sen lähettämistä eteenpäin.

Suurin osa INDIEband -koruista tehdään mittatilaustyönä ja rannekoot on ilmoitettu ranteen ympärysmittoina elleit oisin ole mainittu. Älä siis tilaa tuotetta korun kokonaismitan perusteella; valmis koru on aina muutaman senttimetrin suurempi kuin ympärysmitta, riippuenkäytettävästä lukosta ja sen vaatimasta tilasta.

Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää tilauksensähköpostilla tiia.indieband@gmail.com tai käyttää mittatilauskorujen tilauslomaketta. Muistathan täyttää tilauksiin ja tiedusteluihin kaikki yhteystietosi.

Hinnat ja maksutavat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, postikulut sisältyvät yli 10€ ostoksiin.

Uudet asiakkaat voivat maksaa ostoksensa ennakkoon verkkokaupassa Verifone Blue Commerce -kassapalvelussa (kotimaiset verkkopankkimaksut) jolloin tilauksesi tila muuttuu välittömästi maksetuksi. Vaihtoehtoisesti voit valita maksutavaksi ennakkomaksun tilisiirrolla tai PayPal –korttimaksun jolloin lähetän tilisiirtolomakkeen/maksulinkin erillisenä sähköpostina tilausvahvistuksen ohessa. Verifone tai PayPal eivät vaadi rekisteröitymistä tai sisäänkirjautumista.

Aikaisemmin tilanneille asiakkaille maksuvaihtoehto edellä mainittujen lisäksi on lasku toimituksen yhteydessä 7päivän maksuehdolla.

INDIEband bracelets® pidättää oikeuden hintojenmuutoksiin.

Toimitusaika ja toimitustavat

INDIEband –korut sekä INDIEdori -kalenterikannet tehdään tilauksesta eikä niitä löydy valmiina varastosta ellei toisin mainita. Toimitusaika on n. 5-14arkipäivää.

Ennakkoasiakkaille tilattujen korujen materiaalit varataan ja toimitusaika lasketaan maksusuorituksen saapumisesta. Aikaisemmin tilanneet asiakkaat saavat tuotteensa laskulla toimituksen yhteydessä. Mikäli sinulla on kiireellinen tilaus, laitathan siitä kyselyä ennakkoon sähköpostitse tiia.indieband@gmail.com          

Vahvistan toimituksen aina erillisellä sähköpostilla sekä kuvalla valmiista tuotteesta.

Käytän toimituksissa Suomen Postia ja tuotteet toimitetaan lähes aina kirjelähetyksenä. Postin toimitusaika kotimaahan on 1-3 arkipäivää.  


INDIEband bracelets® ei vastaa itsestään tai verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimituksissa. Ilmoitan mahdollisista materiaaliviiveistä henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Reklamaatiot ja palautukset

Mikäli tuotteessasi on virhe, otathan viipymättä yhteyttä INDIEbandiin sähköpostitse tiia.indieband@gmail.com Virhe joko korjataan tai tilalle tehdään palautusta vastaan täysin uusi.

Sinulla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus ostamillesi tuotteille lukuun ottamatta personoituja tuotteita, joissa on esimerkiksi nimiä ja/tai henkilökohtaisia päivämääriä. Palautettavien tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä ja kaikista palautuksista pitää aina sopia etukäteen INDIEbandin kanssa.

Yhteystiedot

INDIEbandillä ei ole liiketilaa tai vastaavaa vierailuosoitetta. Teen koruja/tuotteita sivutoimisesti vapaa-ajallani ja tavoitat minut toistaiseksi ainoastaan sähköpostitse tiia.indieband@gmail.com. Vastailen sähköposteihin aina iltaisin ja viikonloppuisin kahden päivän sisällä viestisi saapumisesta.